Az ünnepi menü régebben
már november elején eldőlt, amikor lányaimmal megbeszéltük mit is
főzzek. Azóta eltelt "pár" év, és eléggé nehezen lett meg a végleges
lista, mivel már külön él a család. Zsófival egyeztetve és sok-sok vacilálás után a következő lett:
1. Töltött káposzta (az erdélyi változat)
2. Zöldborsós tokány Edy módra rizzsel
3. Kaszinó tojás
4. Virsli saláta
5. Jégzajlós
6. Tejfölkrémes málnatorta
7. Kekszes süti fahéjas alma és vaníliapuding krémmel csoki öntettel.
Hangulataim alapján szerkesztem a blogomat. Szeretek utazni, főzni, imádom a családom,a török sorozatokat és zenét. Gyere a verses blogomra, https://edinaannaversek.blogspot.com/
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Burgonyaleves Edy módra
4 személyre: 1 púpozott evőkanál sertészsír 6 gerezd fokhagyma 0,5 evőkanál pirospaprika 2 evőkanál liszt 1 kg bur...
-
„…A hatodik napon az Atya, hogy művét bevégezé, örömében, mert ily szépet alkotott, a földet két kezébe vette s rá csókot ny...
-
Ezt a bejegyzést egy kedvenc filmem ihlette. Ez pedig az EGY CIPŐBEN. Kifejezi, amit a lányaim iránt érzek. e.e. cummings: Kötődés Mag...
-
Az olajat megforrósítjuk, rádobjuk a mirelit sóskát, és addig kevergetjük, míg a leve nagyjából elfő. Megszórjuk a liszttel (rizsliszttel ...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése