The Rasmus koncert Budapesten

The Rasmus  újra Budapesten!

Copyright:
November 13-án a Rasmus aktuális turnéja keretében a Club202-ben fog fellépni. Végre ismét elérkezik hozzánk a 2000-es évek egyik kedvenc finn rockbandája! Az idén kiadott új albumuk slágereit is magukkal hozzák, szóval nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy ott bulizzunk. Ajándékba kaptam a jegyeket, boldog vagyok, mert nagyon szeretem őket!

A Rasmus ismét fellép hazánkban, és már nem kell sokat aludnunk addig, míg Lauri zenekara a Club202 színpadát fogja felhevíteni. November 13-án a finn rockerek klubkoncertet fognak adni nálunk, ahol az új lemez slágerei mellett a régi klasszikusok is felcsendülnek. A legutóbbi album, ami nemes egyszerűséggel a Rasmus címet kapta, jó kis alapanyag lesz az ugráláshoz és tomboláshoz ezen az estén. 
Az "In The Shadows" sikere óta már sok év és lemez telt el, a finn srácok pedig hűségesen és rendszeresen visszajártak hozzánk, így meglátogatták már a Sziget Nagyszínpadot, a SZIN-t, de még a Dürer kertet is -többek közt-. A Club202-be még előzenekart is hoznak magukkal, a Dirty Youth fogja betölteni ezt a szerepet. Sőt, a Rasmus DVD-jét, a "Mysteria"-t is a fellépésen lehet majd megvásárolni.
A Rasmus élőben eddig mindig látványos és emlékezetes bulit csapott, ezért alappal bízhatunk abban, hogy a Club202-ben is forró hangulatot fognak teremteni.
Jegyek: elővételben: 4900 Ft, a koncert napján 5900 Ft. 

A koncert óriási volt, felejthetetlen! Nagyon jól éreztük magunkat, sok-sok kedvenc számomat játszották, a közönség Laurival énekelt végig, természetesen mi is! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések