Sertésragu leves Edy módra
Hozzávalók:
4 répa
1 nagy zöldség
2 teáskanál petrezselyemzöldje aprítva
karalábé
egy vöröshagyma /összeaprítva/
2 erőleves v. húsleveskocka
1 paradicsom,
2 gerezd fokhagyma /összezúzva/
só
őrölt feketebors
1 evőkanál liszt
2 teáskanál pirospaprika
zsír
Elkészítés:
Forró zsíron dinsztelem, pirítom a zöldségeket, majd ráteszem az apróa vágott vöröshagymát. Megszórom 1 evőkanál liszttel, 2 teáskanál pirospaprikával felengedem elegendő mennyiségű melegvízzel.
Beleteszem a sót, leveskockát, a húst, az egész paradicsomot, borsot, fokhagymát. A végefelé megszórom petrezselyemmel.
Lassan készrefőzöm.
4 répa
1 nagy zöldség
2 teáskanál petrezselyemzöldje aprítva
karalábé
egy vöröshagyma /összeaprítva/
2 erőleves v. húsleveskocka
1 paradicsom,
2 gerezd fokhagyma /összezúzva/
só
őrölt feketebors
1 evőkanál liszt
2 teáskanál pirospaprika
zsír
Elkészítés:
Forró zsíron dinsztelem, pirítom a zöldségeket, majd ráteszem az apróa vágott vöröshagymát. Megszórom 1 evőkanál liszttel, 2 teáskanál pirospaprikával felengedem elegendő mennyiségű melegvízzel.
Beleteszem a sót, leveskockát, a húst, az egész paradicsomot, borsot, fokhagymát. A végefelé megszórom petrezselyemmel.
Lassan készrefőzöm.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése