Koreai krémek


Mi a BB krém:
A BB krém az angol Blemish Balm, vagy Beblesh Balm kifejezés rövidítése, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy „hiba balzsam krém”.  Tehát arra lett kifejlesztve, hogy elfedje, és enyhítse a bőrhibákat, egységessé, és egészségessé tegye az arcbőrünket. A BB krémek, nemcsak úgy fednek, mint egy alapozó, de a bőrhibák javításához is hozzájárulnak, mint egy hidratálókrém.
Használhatjuk alapozóval is, de felesleges, mert  a BB krém mellett alapozóra már nincs szükségünk, hiszen a BB krém maga is fed annyira, mint az alapozó.

A felhasznált hatóanyagok nagy része megegyezik az európai változatokkal, számos gyártó termékeit használják - saját vagy más név alatt - Európában vagy az USA-ban és fordítva. Pl. a MAC egyik nagy piaca Korea, míg ottani cégek beszállítanak európai gyártóknak, sok éves tapasztalat áll rendelkezésre a krémekkel kapcsolatban.


Mi a CC krém?
A CC krém (Colour Correcting), azaz arcszín kiegyenlítő, szabályozó krém. A CC krémek túlmutatnak a BB krémeken, hatásukban közelebb állnak az arcápolóhoz, mint a sminktermékekhez. Még természetesebb, még tisztább megjelenés.
Ez a termék rendelkezik a BB krémek minden előnyével, de ezen felül fedése olyan, akár egy alapozóé.



Ezeket használom:

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++-   No.27 honey beige





History of Whoo Hwa Hyun szemkörnyék ápoló krém





Missha Signature CC BB krém   beige





Missha M Signature Real Complete BB krém







Megrendelve:

History of Whoo Jinyul szemkrém 


History of Whoo Hwa Hyun szemkörnyék ápoló krém


Sulwhasoo Éjszakai Vitalizáló kezelés 



































Megjegyzések

Népszerű bejegyzések