Névnapi köszöntők, SMS-ek



Névnapod alkalmából köszönetet mondok, És kívánom hogy szálljon el mindenféle gondod. Köszönöm, hogy találkoztunk s jó barátok lettünk, Így az idő nem fog csak úgy elröppenni felettünk.


*   *   *


Névnapod van ma, köszönteni jöttem, rímekből neked csokrot is kötöttem. Mert a Te névnapod olyan drága nekem, nem is tudom, miért nem töltöd mindig velem.

*   *   *


E szép napon Neked kel fel a nap, Felhőkön át simogatja arcodat. Csak neked nyújtja sugarát, S velem együtt Boldog Névnapot kíván.

*   *   *


Legyen ez a nap neked nagyon-nagyon boldog, estére már azt se tudd, merre van az orrod, ezt kívánja egy jó barátod, akivel egy koccintásra még alkalmat kell találnod, Boldog Névnapot Kívánok!

 *  *  *


Ez a gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, Ma még a nap is Te érted kelt fel. Virágok, rózsák övezzék utadat, Boldogságban ünnepeld a névnapodat!

 *  *  *


Mosolyog a Hold, mosolyog a Nap is, remélem jól esik, ha köszöntelek én is. Mikor ez az sms eljut odáig, az Isten éltessen sokáig! Boldog Névnapot!


 *  *  *


Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!


 *   *  *



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések