- Megmosom a csirkét,
- Összedarálnbi a paradicsomot a zöld chilivel.
- Megforrósítani az olajat, bele a szeletelt hagyma.Aranybarna legyen.
- Jöhet a babérlevél, cardamon mag, fahéj, szegfűszeg. Pirítsuk ár percig.
- Hozzáadni a gyömbérszószt, a fokhagymát, tovább sütjük..
- Ha száraz, öntsünk bele langyos vizet. Mehet a kurkuma, piros chili, koriander, római kömény, főzzük 2 percig, majd jöhet a paradicsomos lötty.
- Garammarsala, hajd a hús. Sózzuk.
- Addig főzzük, míg puha nem lesz a hús. Ekkor mehet rá fél liter MELEG víz. Időnként keverjük meg.
hv.
- olaj 5 ek
- masala 2 tk
- római kömény 2 tk
- korianderpor 2 tk
- hagyma 2 nagy
- gyömbérpaszta 2 tk
- fokhagyma paszta 2 tk
- paradicsom 4 db
- babérlevél 2 db
- kurkumapor 1 tk
- szegfűszeg 4 db
- chilipor 1 tk
- garam masala 1,5 tk
- só
- fahéjrúd egész 2,5-4 cm
- zöld kardamon 4-5 db
- zöld chili 2-3 db
- 2 kg hús
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése