2015-01-19

Gombapaprikás Edy módra

Hozzávalók:

fél kg gomba,
vöröshagyma, 
2 ek olaj,
pirospaprika, 
só,
1 dl tejföl


A gombát megtisztítom /megpucolom/,  felszeletelem.
A vöröshagymát apróra felvágom, olajon gyengén megpirítom és megszórom pirospaprikával. Kevés vizet öntök rá, és kb. fél órán keresztül főzöm így /hogy a hagyma puha legyen/.
Ezután beleteszem a felszeletelt gombát, megsózom és fedő alatt puhára párolom.
Ha elkészült, akkor elkeverhetjük  tejföllel.
Rizst vagy nokedlit tálalhatunk hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Karácsonyi étellista 20

 Karácsonyi menü Székelykáposzta Baconbe tekert, aszalt szilvával töltött csirke Húsleves Cékla saláta Majonézes burgonyasaláta Sajtos-tejfö...