Gombapaprikás Edy módra
Hozzávalók:
fél kg gomba,
vöröshagyma,
2 ek olaj,
pirospaprika,
só,
1 dl tejföl
Ezután beleteszem a felszeletelt gombát, megsózom és fedő alatt puhára párolom.
Ha elkészült, akkor elkeverhetjük tejföllel.
Rizst vagy nokedlit tálalhatunk hozzá.
fél kg gomba,
vöröshagyma,
2 ek olaj,
pirospaprika,
só,
1 dl tejföl
A gombát megtisztítom /megpucolom/, felszeletelem.
A vöröshagymát apróra felvágom, olajon gyengén megpirítom és megszórom pirospaprikával. Kevés vizet öntök rá, és kb. fél órán keresztül főzöm így /hogy a hagyma puha legyen/.Ezután beleteszem a felszeletelt gombát, megsózom és fedő alatt puhára párolom.
Ha elkészült, akkor elkeverhetjük tejföllel.
Rizst vagy nokedlit tálalhatunk hozzá.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése