Stíriai metélt Edy módra
Hamis stíriai (hamis)
|
Hozzávalók:
·
¾ citrom héja
·
Fél
ek. vaj
·
porcukor
|
Elkészítés:
|
A két zacskó tésztát kifőzöm, majd a tojások sárgáját a cukorral habosra keverem, hozzáadom a vajat,
elkeverem, majd beleteszem a tejfölt, a citromhéjat és a túrót, majd a
fehérjékből felvert habot. Ezután az egészbe belekeverem a tésztát.
Kivajazom a tepsit, és megszórom zsemlemorzsával. Ebbe teszem bele
az egészet. És 200 fokon sütöm míg pirulni nem kezd a széle.
Kb. Fél óra.
Szia,
VálaszTörlésEgyszerunek latszik... A tesztat elobb meg kell fozni? Elnezest a buta kerdesert, de regebben beleakadtam egy receptbe, aminel nem kellett megfozni, azt hiszem az cernemetelttel volt... Nem talalom azt a receptet...
Szia, igen meg kell főzni a tésztát. Nagyon finom!
VálaszTörlés