Dávidkám3. szülinapja

DRÁGA DÁVIDKÁM! 

Elérkezett ez a nap is, ma van a harmadik születésnapod. Nagyon vártunk három éve, hogy végre megláthassunk és kézbe vegyünk téged, nem volt oly rég, amikor megszülettél, s végre megérkeztél közénk, de azóta szaladnak a napok... Nagyon vártunk téged, mindenki! Megszépíted a napjaimat, boldoggá teszel, szeretlek nagyon Drága! Kívánok Neked minden szépet, és jó egészséget Drága Babám!

A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

*  *  *

Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündér álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot kívánok!

*  *  *

A nap az égen is Neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod. Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg, Senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!


*  *  *

Azt kívánjuk mindnyájan e szép napon, Ragyogjon rád napfény, legyél boldog nagyon. Szíved sose féljen, bánat sose érjen, Minden utadon szerencse kísérjen.

*  *  *

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések